Rólunk


hdf_logo

2009 augusztusában alakult airsoft csapatunk, mely elsődlegesen mint hobby és szabadidős elfoglaltság jött létre. Ez csak annyiban változott a kezdeti fellángolás után, hogy azok a tagok maradtak bent a megvalósulás után is, akik rászánták azt a nem kevés pénzt, ami szükségeltetett a valódi felálláshoz és megalakuláshoz.

Mint sokan, Mi is szerettünk volna valódi mintát követve, egy életben is létező katonai egységet mintázva „hadrendbe állni”, mind felszerelésben, ruházatban, mind pedig a fegyverek kiválasztásában.

Több hónapos kutatómunka után az 1993-as Szomáliai Delta Force egységre esett választásunk. Nyilván az egyik legjobban sikerült Oscar díjat is nyert film, a Black Hawk Down (Sólyom végveszélyben) sokakban kelt tiszteletet az elesett katonák bátorsága és helytállása miatt. Az hogy valódi történetet mesél el a film, még jobban erősítette bennünk hogy a választásunk helyes.

Körülnézve a magyar airsoft közösség oldalain, furcsa mód nem találtunk olyan csapatot, mely autentikusan ezt az egységet vette volna alapul, így tagjaink egyöntetű „igen” szavazata alapján megalakult a Hungarian Delta Force.

A kutatómunka meghozta gyümölcsét. Nem volt egyszerű beszerezni a felszerelés darabjait. Sok kellék Hong-Kongból, Ausztráliából és Amerikából érkezett.

Megalkuvást nem tűrtünk. A Magyarországon fellelhető cuccokat nem vettünk csak azért, mert olcsóbb, vagy hasonlít a kiszemelt darabra. Ezért a végeredmény magáért beszél, és ha másoknak nem is, Nekünk tetszik, és örülünk, hogy a mintát sikerült majdnem teljességben magunkévá tenni.

A továbbiakban szeretnénk minél több airsoft-harci tapasztalatot szerezni, és gyorsan olyan csapattá válni, amely megbízhatóságáról, sportszerűségéről és barátságosságáról híresül el a magyar airsoft közösségben.

A Hungarian Delta Force nem képvisel semmilyen politikai, társadalmi, vagy katonai csoportosulást. E célból senki ne keressen, vagy várjon Tőlünk bármit is!

Leave no man behind!
Véletlenszerű kép

Új felhasználók

  • tomasan
  • Ridzi Ferenc
  • AsterTwoSix
  • Ákos
  • Cindarella

Online felhasználók

Ki van itt Jelenleg 2 felhasználó van jelen: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég.
Regisztrált felhasználók: nincs regisztrált felhasználó